KNOWER

KNOWER PRVIČ V LJUBLJANI!

3. novembra na povabilo Musicology Barcaffe Sessiona v Kinu Šiška!

Knower bosta v Ljubljani nastopila ob podpori klaviaturistov Dennisa Hamma, Raia Thistlethwayteja in Jacoba Manna, basista Sama Wilkesa, saksofonista Sama Gendela ter kitarista Thoma Gilla.

Če ne verjamete nam, poslušajte modre besede legendarnega Quincyja Jonesa: »Knower vas bodo vrgli na kolena in vas prisilili, da jih prosite za še!«

EARLY BIRDZ (omejeno število): 17 evrov
REDNA CENA: 20 evrov

—————————————————————

Duet sestavljata bobnar in producent Louis Cole ter pevka Genevieve Artadi, ki sta s svojimi »naredi sam« videi v zadnjih osmih letih postala vroča spletna senzacija. Video session, ki sta ga posnela kar doma, je zgolj v enem tednu dosegel 3,5 milijonov ogledov. V Ljubljani se bosta ustavila na povabilo Musicology Barcaffe Sessions, kjer bosta predstavila svoj četrti album Life, s katerim prevzemata svetovno funk glasbeno sceno.
Odkar sta leta 2010 začela svojo glasbeno pot, nenehno navdušujeta z groovy funkom, kul akordi, globokimi melodijami in funki vokali, vse skupaj premišljeno zmešano v navdušujočo, včasih že skorajda vesoljsko kombinacijo.

Karte so na prodaj na vseh Petrolovih servisih in drugih Eventimovih prodajnih mestih. —) http://www.eventim.si/si/vstopnice/knower-ljubljana-kino-siska-1064123/performance.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *