Incognito

Od jeseni dalje se bodo v Ljubljani pisali novi glasbeni spomini. V mesto prihaja serija koncertov Musicology Barcaffè Sessions, ki bo na svojo ljubljansko koncertno pot stopila s koncertom legendarne britanske acid jazz skupine Incognito, 30.9. v klubu Cvetličarna.

Pri skupini Incognito gre za več kot zgolj bend v tradicionalnem pomenu besede. V dobrih tridesetih letih ustvarjanja si je namreč ta mojstrski glasbeni kolektiv priigral kulten koncertni status med poznavalci in ljubitelji acid jazza, jazza, soula in funka. Desetčlanska glasbena zasedba, ki je med drugim sodelovala z imeni kot so Stevie Wonder, Mario Biondi in Chaka Khan, na vsakem koncertu poskrbi za super funk vzdušje, navdušenje nad glasbenimi mojstrovinami benda in za popolno koncertno predstavo, po kateri med občinstvom ni najti ene ravnodušne glave.

Na koncertu v Cvetličarni ne pričakujemo nič manj od tega in se že veselimo poslušanja hitičev kot so ‘Don’t You Worry ‘Bout A Thing’, ‘Always There’ in ‘Listen To The Music’ v živo.

Koncert skupine Incognito bo prvi v vrsti iz serije koncertov Musicology Barcaffè Sessions, ki se letos prvič končno ustavlja tudi v Ljubljani.
Rezervacije: +386 41 787 906 Cvetličarna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *